[Ossm-members] мозила гости во скопје - средина на април

Новица Наков novica at bagra.org
Fri Apr 10 13:13:14 UTC 2009


> Дамјан и Новица вие како најблиски со Мозила, можете ли да помогнете?

му пратив на божидар тоа што имам

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list