[Ossm-members] мозила гости во скопје - средина на април

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Fri Apr 10 12:31:21 UTC 2009


Здраво,

Од ФЕИТ барале повеќе информации за гостите за да објават на нивниот сајт,
на Боби му пратив некои врски, ама реално многу малку може да се најде за децава
кои се  и што се. Би било згодно ако некој може да ископа повеќе информации за
нив да му ги прати на Боби.

Дамјан и Новица вие како најблиски со Мозила, можете ли да помогнете?

Во прилог ви ја испраќам пораката што му ја пратив на Боби.

ПОЗДРАВ, Чомбе---------- Forwarded message ----------
From: Jovan Kostovski <chombium at gmail.com>
Date: 2009/4/10
Subject: Re: [Ossm-members] мозила гости во скопје - средина на април
To: Bozidar Proevski <bobibobi at freemail.com.mk>


2009/4/10 Bozidar Proevski <bobibobi at freemail.com.mk>:
> On Friday 10 April 2009 12:53:59 you wrote:
>> Супер, јас чекав мејл од Ѓорѓевиќ, ама добро е и вака да се дознае.
>
> Ѓорѓевиќ ме замоли да испратиме нешто како CV за французите за да може да се
> објави на веб-страницата на ФЕИТ. Има нешто на интернет или од кого да барам?

Малце тешко се наоѓаат информации за децава, у глобала тоа што може да
се прочита на:
http://blogs.mozilla-europe.org/?tag/MECT

Двајца од нив имаат блогови али го имаат рипнато делот about me :(
Она што најдов е:

Сони Пирс (Sony Piers)
http://sonnypiers.net/blog/

Арзел Јунзи (Arzhel YOUNSI)
https://wiki.ubuntu.com/ArzhelYounsi

Грег Костенобл (Grégoire COUSTENOBLE)
http://www.linkedin.com/in/gregoirecoustenoble linkedin профил
http://lagonlibre.net/ блог - има и cv во пдф верзија

Ќе ти треба ги google translator :)

Сплескај нешто, па прати му го на Ѓорѓевиќ ;)

ПОЗДРАВ, Чомбе-- 
Advice for software developers and horse racing enthusiasts: Avoid hacks


More information about the Ossm-members mailing list