[Ossm-members] Сподели знаење 11ти април сабота

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Fri Apr 10 19:59:08 UTC 2009


2009/4/10 Martin Markovski <gogazovbacimi at gmail.com>:
> Ako e pokasno bi dosol i jas +1 drugur.

абе што не ви е јасно на сите... генерално се собираме од 12 до 17 часот,
кој кога сака може да дојде ;)

Дамјан, Ардуино нешто ќе чачкаме? Да знам дали да носам алат ;)

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list