[Ossm-members] Сподели знаење 11ти април сабота

Martin Markovski gogazovbacimi at gmail.com
Fri Apr 10 19:53:57 UTC 2009


Ako e pokasno bi dosol i jas +1 drugur.
Pozdrav,
Martin

On 4/10/09, Новица Наков <novica at bagra.org> wrote:
>
>> Утре СЗ ќе започне во 12ч или малку покасно? Бидејќи се поклопува со
>> протестот, па да си прашам јас ;)
>
> афаик, илин ќе отвори во 12, па кој како ќе доаѓа ќе се собереме :)
>
> --
> Новица
>
> http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
> http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
> http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
> Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>

-- 
Sent from my mobile device

Martin Markovski


More information about the Ossm-members mailing list