[Ossm-members] мозила гости во скопје - средина на април

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Sat Apr 11 19:33:23 UTC 2009


On Saturday 11 April 2009 21:26:15 Зоран Димовски wrote:
> Еве пример од флаерот и само примерни забелешки молам :)
>
> http://img17.imageshack.us/img17/3844/testblx.jpg

* Можеш да додадеш и за Сони и за Грег по некоја реченица (вака има само за 
Арзел)
* Отворениот веб-простор (The Open Web) (прво кириличната варијанта)
* Стандарди а не стандради
* Демо на „openweb“ (не „openweb“ демо)
* Стави им прва голема буква на сите точки
* Не е ФЕИТ/ЕТФ, туку само ФЕИТ

Поздрав Боби


More information about the Ossm-members mailing list