[Ossm-members] мозила гости во скопје - средина на април

Зоран Димовски zoki.dimovski at gmail.com
Sat Apr 11 20:03:19 UTC 2009


2009/4/11 Bozidar Proevski <bobibobi at freemail.com.mk>:
> On Saturday 11 April 2009 21:26:15 Зоран Димовски wrote:
>> Еве пример од флаерот и само примерни забелешки молам :)
>>
>> http://img17.imageshack.us/img17/3844/testblx.jpg
>
> * Можеш да додадеш и за Сони и за Грег по некоја реченица (вака има само за
> Арзел)
> * Отворениот веб-простор (The Open Web) (прво кириличната варијанта)
> * Стандарди а не стандради
> * Демо на „openweb“ (не „openweb“ демо)
> * Стави им прва голема буква на сите точки
> * Не е ФЕИТ/ЕТФ, туку само ФЕИТ

Може, средено бај д веј со овие забелешки :) само уште да најдам нешто
и за Сони и за Грег.

Поздрав, Зоки.


More information about the Ossm-members mailing list