[Ossm-members] youtube за аудио?

Hristina Nikolovska hristina.nikolovska at gmail.com
Mon Apr 13 01:50:46 UTC 2009


http://makvideo.net D::D2009/4/13 Дамјан Георгиевски <penguinista at mail.net.mk>

> > > А оти не ги направите како видеа (една слика, и аудио во позадина) и да
> > > се хостираат на youtube?
> >
> > па тоа беше оригиналната идеја, ама денес цел ден тоа kdenlive-от ми се
> > понаша безврска и не успеав ништо да склопам. ако некој друг сака да
> проба,
> > можам да ги дадам фајловите на мејл.
>
> комбинирање на слика со audio може со ffmpeg да се направи
> имаше online упатство за тоа
>
> --
> дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
>
> "If we knew what we were doing, it wouldn't be research"
> That's what my supervisor used to say to me when
> I got depressed about lack of progress.
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20090413/019698af/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list