[Ossm-members] youtube за аудио?

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Mon Apr 13 00:04:05 UTC 2009


> > А оти не ги направите како видеа (една слика, и аудио во позадина) и да
> > се хостираат на youtube?
>
> па тоа беше оригиналната идеја, ама денес цел ден тоа kdenlive-от ми се
> понаша безврска и не успеав ништо да склопам. ако некој друг сака да проба,
> можам да ги дадам фајловите на мејл.

комбинирање на слика со audio може со ffmpeg да се направи
имаше online упатство за тоа

-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

"If we knew what we were doing, it wouldn't be research"
That's what my supervisor used to say to me when 
I got depressed about lack of progress.More information about the Ossm-members mailing list