[Ossm-members] мозила гости во скопје - средина на април

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Mon Apr 13 09:40:40 UTC 2009


2009/4/13 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
> Не знам само по која логика Mozilla е Mozilla, a Ubuntu - Убунту (на
> кирилица).
>
> Стајте се на латница, исто и GNU/Linux. Инаку супер изгледа флаерот.


Објавив на Сподели Знаење, добро би било ова да го испамираме наоколу
на интернет, го искористив текстот што Боби го објавил на сајтот на
ЕТФ.

Ако некој може да склопи нешто што изгледа на соопштение за медиумите,
па да го пратиме и до сите медиуми.

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list