[Ossm-members] мозила гости во скопје - средина на април

Зоран Димовски zoki.dimovski at gmail.com
Mon Apr 13 10:31:35 UTC 2009


2009/4/13 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
> Не знам само по која логика Mozilla е Mozilla, a Ubuntu - Убунту (на
> кирилица).
>
> Стајте се на латница, исто и GNU/Linux. Инаку супер изгледа флаерот.
> --
> Арангел

Ова не ми влегло во очи инаку би го сменил.
Час после работа ќе ја ставам и т.н. конечна верзија на флаерот и во
двата формати (а3 и а6) во SVG.

Поздрав, Зоки.


More information about the Ossm-members mailing list