[Ossm-members] мозила гости во скопје - средина на април

Зоран Димовски zoki.dimovski at gmail.com
Mon Apr 13 10:27:45 UTC 2009


2009/4/13 Bozidar Proevski <bobibobi at freemail.com.mk>:
> On Sunday 12 April 2009 13:16:16 Jovan Kostovski wrote:
>> Mоже да направиме едно 6-7 вакви у боја (би биле негде 7-80 денари парче на
>> А3). Да ги залепиме на ФЕИТ, ПМФ.....
>
> http://www.feit.ukim.edu.mk/mk/news/nastan_mozilla_09.html
>
> Поздрав Боби

Боби на соопштението пишува дека настанот се одржува од 18 - 20 часот
а на флаерот е од 18-22 кое е точно сега?   :)


Поздрав, Зоки.


More information about the Ossm-members mailing list