[Ossm-members] мозила гости во скопје - средина на април

Зоран Димовски zoki.dimovski at gmail.com
Mon Apr 13 21:02:54 UTC 2009


2009/4/13 Зоран Димовски <zoki.dimovski at gmail.com>:
> 2009/4/13 Дамјан Георгиевски <penguinista at mail.net.mk>:
>>> > Имаме ли некоја идеја каде би ги печателе или да барам некоја копирница
>>> > што печати у боја?
>>>
>>> Во Копи Попс кај хотел Континентал цената за 10 парчиња е 50ден/парче
>>> (вкупно 500ден).
>>
>> ај печати го, веќе нема ни многу време да се стават постерите.
>>
> Еве во PDF формат и во А3 формат готов за печатење.
>
> Поздрав, Зоки.
 :))))))))
http://rapidshare.com/files/220973441/METC_a3_poster.pdf.tar.gz.html
Еве.

Поздрав.


More information about the Ossm-members mailing list