[Ossm-members] мозила гости во скопје - средина на април

Зоран Димовски zoki.dimovski at gmail.com
Mon Apr 13 21:02:37 UTC 2009


2009/4/13 Дамјан Георгиевски <penguinista at mail.net.mk>:
>> > Имаме ли некоја идеја каде би ги печателе или да барам некоја копирница
>> > што печати у боја?
>>
>> Во Копи Попс кај хотел Континентал цената за 10 парчиња е 50ден/парче
>> (вкупно 500ден).
>
> ај печати го, веќе нема ни многу време да се стават постерите.
>
Еве во PDF формат и во А3 формат готов за печатење.

Поздрав, Зоки.


More information about the Ossm-members mailing list