[Ossm-members] youtube за аудио?

Новица Наков novica at bagra.org
Tue Apr 14 22:13:43 UTC 2009


> Сега уште на сподели знаење да ни кажеш како и со што си
> заврши работа ;)

GNU_D го нашол решението. Јас од него на irc видов:
ffmpeg -f image2 -loop_input -shortest  -i slika.png  -i muzika.ogg zaedno.flv

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list