[Ossm-members] Гостите од Мозила стигнаа

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Tue Apr 14 19:01:15 UTC 2009


Само што ми се јави Дамјан дека за едно пола саат ќе бидат со гостите
од Мозила во Дал мет фу.

Ако му се иде некому знае кај да не најде :)


-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list