[Ossm-members] Потсетување за вечерашната Мозила презентација

Aleksandar D. Balalovski gemidjy at lugola.net
Wed Apr 15 15:47:57 UTC 2009


дали има веќе некој во тоа срањето ЕТФ? (сега е 17.47)

поздрав

2009/4/15 Jovan Kostovski <chombium at gmail.com>:
> 2009/4/15 Viktor Stojanovski <zuberot at gmail.com>:
>>
>>
>> 2009/4/15 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>
>>>
>>> > Во амфитеатарот има часови до 17:45, така што ќе мора за 15 минути да се
>>> > намести.
>>>
>>> :)
>>>
>>> Па што не кажавте да го закажеме настанот од 18:30 часот?!
>>>
>>
>> И испит имаме во 20:00, само не знам дали амфитеатарот е во комбинација за
>> полагање вечерава.
>>
>
> Амфитеатарот е ослободен за користење од 18:00 часот па натака, не се
> секирај, ќе
> полагаш, ама не во амф :)
>
> инаку, мислам дека 15 минути се доволни за да се наместиме...
>
> ПОЗДРАВ, Чомбе
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>-- 
http://blog.gemidjy.me || http://wiki.lugola.net
Member of Lugola, 2s.mk, FSF (no.6023), IFSA
GnuPG: 754AC43D,

I'm an FSF member -- Help us support software freedom!
http://www.fsf.org/jf?referrer=6023

macedonian free software and hacking ezine:
 [Lugarchy: http://ezine.lugola.net]


More information about the Ossm-members mailing list