[Ossm-members] Потсетување за вечерашната Мозила презентација

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Wed Apr 15 14:38:35 UTC 2009


2009/4/15 Viktor Stojanovski <zuberot at gmail.com>:
>
>
> 2009/4/15 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>
>>
>> > Во амфитеатарот има часови до 17:45, така што ќе мора за 15 минути да се
>> > намести.
>>
>> :)
>>
>> Па што не кажавте да го закажеме настанот од 18:30 часот?!
>>
>
> И испит имаме во 20:00, само не знам дали амфитеатарот е во комбинација за
> полагање вечерава.
>

Амфитеатарот е ослободен за користење од 18:00 часот па натака, не се
секирај, ќе
полагаш, ама не во амф :)

инаку, мислам дека 15 минути се доволни за да се наместиме...

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list