[Ossm-members] сподели знаење оваа сабота , 18.04.2009

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Thu Apr 16 14:05:40 UTC 2009


Генерално расположението кај повеќе луѓе беше да има СподелиЗнаење и овој 
викенд - според максимата дека СЗ има секогаш освен за време на елементарни 
непогоди :)

Така да, да видиме што сакаме да правиме. Минатиот пат почнавме со курсот 
основи на Python, но не стигнавме да видиме некои конкретни проблеми и нивно 
решавање. Тоа ваљда ќе продолжи...

Друго?-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

A: Because it reverses the logical flow of converstion.
Q: Why is top posting frowned upon?More information about the Ossm-members mailing list