[Ossm-members] сподели знаење оваа сабота , 18.04.2009

Ilin Tatabitovski itatabitovski at gmail.com
Thu Apr 16 14:28:48 UTC 2009


2009/4/16 Дамјан Георгиевски <penguinista at mail.net.mk>:
> Генерално расположението кај повеќе луѓе беше да има СподелиЗнаење и овој
> викенд - според максимата дека СЗ има секогаш освен за време на елементарни
> непогоди :)
>
> Така да, да видиме што сакаме да правиме. Минатиот пат почнавме со курсот
> основи на Python, но не стигнавме да видиме некои конкретни проблеми и нивно
> решавање. Тоа ваљда ќе продолжи...
>
> Друго?
>

Ако има желба и интерес може и ова да го пробаме:

http://wiki.dns323.info/howto:chroot_debian?s=debnas


>
>
> --
> дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
>
> A: Because it reverses the logical flow of converstion.
> Q: Why is top posting frowned upon?
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>

>
>
> --
> дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
>
> A: Because it reverses the logical flow of converstion.
> Q: Why is top posting frowned upon?
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>

>
>
> --
> дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
>
> A: Because it reverses the logical flow of converstion.
> Q: Why is top posting frowned upon?
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>


More information about the Ossm-members mailing list