[Ossm-members] сподели знаење оваа сабота , 18.04.2009

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Sat Apr 18 09:29:51 UTC 2009


> Генерално расположението кај повеќе луѓе беше да има СподелиЗнаење и овој
> викенд - според максимата дека СЗ има секогаш освен за време на елементарни
> непогоди :)
>
> Така да, да видиме што сакаме да правиме. Минатиот пат почнавме со курсот
> основи на Python, но не стигнавме да видиме некои конкретни проблеми и
> нивно решавање. Тоа ваљда ќе продолжи...
>
> Друго?

Епа тргнавме ние.. ако дојде и Глиша може ќе правиме storage со drbd


-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

When you do things right, people won't be sure if you did anything at all.More information about the Ossm-members mailing list