[Ossm-members] клучни зборови во ОО.о

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Thu Apr 23 13:01:01 UTC 2009


2009/4/23 Новица Наков <novica at bagra.org>:
>
>
>
> знае ли некој дали и како може да се прави индекс на клучни зборови во ОО.о
> или некој друг софтвер, онака како што има во книгите?
>
> значи куцам некој текст и имам клучен збор „слободен софтвер“ на стр. 3, 4 и 8
> и тоа автоматски да ми се генерира на крајот на документот?

http://www.taming-openoffice-org.com/newsite/?page_id=69
http://danilop.wordpress.com/2008/07/06/how-to-create-a-linked-index-with-openoffice/

HTH, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list