[Ossm-members] Jaunty Jackalope

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Thu Apr 23 18:21:06 UTC 2009


2009/4/23 Milos Stolic <misoss at gmail.com>:
> Направивте upgrade? Некакви проблеми?

Го возам подолго време на Dell Inspiron 1526 без никакви проблеми.
Денес си направив апгрејд последен и се си е ок, освен ати графичката
ама тоа е класика (работи добро со mesa драјверите).

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list