[Ossm-members] Jaunty Jackalope

Влатко Станковиќ inferno.daemon at gmail.com
Thu Apr 23 22:17:29 UTC 2009


Влатко Станковиќ wrote:
> Milos Stolic wrote:
>> Направивте upgrade? Некакви проблеми?
>>   
>
> Уште кога направив upgrade на Alpha 6 па се до RC имав роблеми со ati 
> драјверите. Баш проблемот беше  
> https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/fglrx-installer/+bug/313027
> Ќе направам upgrade на финалнава верзија (денес, утре) па ќе пишам ако 
> го поправиле ова

Направив апгрејд, симнав нови драјвери за ати верзија 9.4 и работи супер 
со тоа што има некои мали грешки ама добро е.
More information about the Ossm-members mailing list