[2s.mk-friends] ctrl+alt+backspace за рестартирање на X

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Aug 20 14:43:49 UTC 2009


што требаше да се прави во конфигурацијата на новиотX за да работи 
ctrl+alt+backspace?

или ова беше проблем само со archlinux?-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list