[2s.mk-friends] Hacklab

Dalibor Nasevic dalibor.nasevic at gmail.com
Wed Aug 19 06:45:52 UTC 2009


2009/8/19 Зоран Димовски <zoki.dimovski at gmail.com>

> Јас мислам дека треба да се виде кои групи се, кои се заинтересирани
> за вакво нешто и да се седне конкретно на маса и да се направи план.
>

Еве, некоја група од листава (Сподели знаење / СС !?) која има редовни
состаноци, нека ја стави идејата за Hacklab на распоред од Септември и нека
напише отворена покана околу тоа, па да видиме колку луѓе има
заинтересирани...
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20090819/0b374d26/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list