[2s.mk-friends] конференција во приштина: кој оди?

Aleksandar D. Balalovski gemidjy at lugola.net
Fri Aug 21 14:48:46 UTC 2009


јас не идам :)

поздрав

2009/8/21 Новица Наков <novica at bagra.org>:
>
> како што знаете конференцијата за слободен софтвер во
> приштина ќе се одржи на 29-30 .8 . 2009.
>
> за сега јас и Миша ќе одиме?
>
> превозот е околу 600 денари - повратна карта. автобуси
> има на секои саат време. патувањето трае околу 3 часа.
>
> http://sas.com.mk/index-Pristina.html
>
> најдов само еден хостел на нет.
> http://www.hostelsclub.com/hostel-en-11770.html
>
> дечките од косово на #flossk викаат дека ова не е добро
> место. па потрагата продолжува.
>
>
>
>
>
>
> --
> Новица
>
> http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
> http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
> http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
> Важно:
> http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>-- 
http://blog.gemidjy.me || http://wiki.lugola.net
Member of Lugola, 2s.mk, FSF (no.6023), IFSA
GnuPG: 754AC43D,

I'm an FSF member -- Help us support software freedom!
http://www.fsf.org/jf?referrer=6023

macedonian free software and hacking ezine:
 [Lugarchy: http://ezine.lugola.net]


More information about the Ossm-members mailing list