[2s.mk-friends] конференција во приштина: кој оди?

Новица Наков novica at bagra.org
Fri Aug 21 14:16:53 UTC 2009


како што знаете конференцијата за слободен софтвер во 
приштина ќе се одржи на 29-30 .8 . 2009.

за сега јас и Миша ќе одиме?

превозот е околу 600 денари - повратна карта. автобуси 
има на секои саат време. патувањето трае околу 3 часа.

http://sas.com.mk/index-Pristina.html

најдов само еден хостел на нет. 
http://www.hostelsclub.com/hostel-en-11770.html

дечките од косово на #flossk викаат дека ова не е добро 
место. па потрагата продолжува.


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: 
http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list