[2s.mk-friends] АСП.НЕТ и Оракл

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Sat Aug 22 15:38:01 UTC 2009


On Friday 21 August 2009 18:26:15 Goce Andonoski wrote:
> Ако има некој што работи во асп.нет и оракл нека ми писи дирекно на
> е-маил oxyqene at gmail.com

многу е себично да се прави дискусија надвор од листава... тоа е некако 
спротивно на целата поента зашто дискутираме тука.


-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

 ()   ASCII Ribbon Campaign
 /\   Keep it simple! 


More information about the Ossm-members mailing list