[2s.mk-friends] АСП.НЕТ и Оракл

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sat Aug 22 15:43:07 UTC 2009


On Sat, 2009-08-22 at 17:38 +0200, Дамјан Георгиевски wrote:
> On Friday 21 August 2009 18:26:15 Goce Andonoski wrote:
> > Ако има некој што работи во асп.нет и оракл нека ми писи дирекно на
> > е-маил oxyqene at gmail.com
> 
> многу е себично да се прави дискусија надвор од листава... тоа е некако 
> спротивно на целата поента зашто дискутираме тука.

Да и нема врска што се работи за затворени технологии ко .NET и Oracle.
Failmail.
-- 
:Арангел Ангов:
:ufo at linux.net.mk:
:jabber:xmpp:пошта:блог:
More information about the Ossm-members mailing list