[2s.mk-friends] конференција во приштина: кој оди?

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Sun Aug 23 06:08:10 UTC 2009


2009/8/21 Новица Наков <novica at bagra.org>:
>
> како што знаете конференцијата за слободен софтвер во
> приштина ќе се одржи на 29-30 .8 . 2009.

Би требало и јас да дојдам. Рачунајте ме за хостелот.

-- 
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list