[2s.mk-friends] конференција во приштина: кој оди?

Новица Наков novica at bagra.org
Sun Aug 23 10:36:42 UTC 2009> Би требало и јас да дојдам. Рачунајте ме за хостелот.

хм.. значи не сум пронашол друг хостел. овој што го пратив, реков, ми кажаа 
деке не е ок место. башка и многу далеку од местото кај што е настанот.

бтњ, миша рече дека ќе седи само 1 ден. 

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list