[2s.mk-friends] конференција во приштина: кој оди?

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Aug 27 13:58:11 UTC 2009може да се преброиме кој оди? и колку дена ќе седи?


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: 
http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list