[2s.mk-friends] конференција во приштина: кој оди?

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Fri Aug 28 07:52:39 UTC 2009


2009/8/27 Новица Наков <novica at bagra.org>:
>
>
> може да се преброиме кој оди? и колку дена ќе седи?


Новица купил 3 карти за автобус за мене, Миша и за него за утре од 6 сабајле.

Значи Глиша, Дамјан, Чомбе и Златко, ако идете купете карти за овој автобус :)

Нема повратни а картата чини 320 денари.

--
Игор


More information about the Ossm-members mailing list