[2s.mk-friends] Online бесплатни сервиси за чување содржина

Zlatko Trajcheski zlatra at gmail.com
Thu Dec 10 14:36:30 UTC 2009


Ова: http://www.dropbox.com/ ?

2009/12/10 Дамјан Георгиевски <penguinista at mail.net.mk>:
> Знае некој каде сѐ можам online да чувам некоја содржина на бесплатен сервис?
> Содржината е јавна - па нема потреба од криење - но и структуирана.
>
> Една идеја ми е Google AppEngine на кој можам да ставам програмче кое ќе ги
> чува податоците во storage-от кој го нудат (1GB содржина, GOQL query-ја,
> одреден број на request-и и трафик).
>
> Други слични?
>
>
> --
> дамјан ((( http://damjan.softver.org.mk/ )))
>
> Give me the knowledge to change the code I do not accept,
> the wisdom not to accept the code I cannot change,
> and the freedom to choose my preference.
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>


More information about the Ossm-members mailing list