[2s.mk-friends] Online бесплатни сервиси за чување содржина

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Dec 10 16:22:06 UTC 2009


На Thursday 10 December 2009 15:47:46 Дамјан Георгиевски напиша:

> > Ова: http://www.dropbox.com/ ?
> 
> ова е за фајлови, не ми одговара.
> Ми треба нешто со API пристап и query-ја, database-like.
> 
http://www.dabbledb.com/
-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list