[Ossm-members] Virtualbox na Ubuntu 8.10 64bit

Влатко Станковиќ inferno.daemon at gmail.com
Sun Feb 1 17:40:21 UTC 2009


Vlado Peshov wrote:
> Затоа би ти препорачал да симнеш директно од официјалните репозиторија 
> на virtualbox, а не од директните на убунту.
Точно, го имав истиот проблем. Разгледај на нивниот сајт 
http://www.virtualbox.org/wiki/Linux_Downloads
More information about the Ossm-members mailing list