[Ossm-members] сподели знаење 21.02.2009

Misa Popovic popmisa at gmail.com
Fri Feb 20 13:43:17 UTC 2009


Ќе доаѓа ли некој? Јас и Илин планираме да дојдеме. Илин би си играл
со Django а јас ќе го прашувам и за Ubuntu твикови бидејќи инсталирав
скоро.

Може да пуштиме и една-две епизоди од The IT Crowd и The Big Bang
Theory како најава за евентуална ревитализација на СподелиКино.

Јас би правел и round up на сите web2.0 сервиси кои можат да се
користат за најразлични промотивни активности.

Утре, сабота, 12ч на исто место.

-- 
Misa Popovik


More information about the Ossm-members mailing list