[Ossm-members] сподели знаење 21.02.2009

Aleksandar D. Balalovski gemidjy at lugola.net
Fri Feb 20 18:11:16 UTC 2009


Со оглед на тоа што веќе 1 месец сум СК а немам дојдено планирам да дојдам.
НО: многу е глупо што нативните жители на СК а членови на заедницата
не одат на Сподели Знаење, а јас сум бил неколку пати. Такашто, ако
утре нема кворум од скопјани, веќе нема да одам во иднина воопшто и ќе
изгубите многу забавен присуствувач на настанот :(

ајде поздрав и цмок.

2009/2/20 Misa Popovic <popmisa at gmail.com>:
> Ќе доаѓа ли некој? Јас и Илин планираме да дојдеме. Илин би си играл
> со Django а јас ќе го прашувам и за Ubuntu твикови бидејќи инсталирав
> скоро.
>
> Може да пуштиме и една-две епизоди од The IT Crowd и The Big Bang
> Theory како најава за евентуална ревитализација на СподелиКино.
>
> Јас би правел и round up на сите web2.0 сервиси кои можат да се
> користат за најразлични промотивни активности.
>
> Утре, сабота, 12ч на исто место.
>
> --
> Misa Popovik
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>-- 
http://blog.gemidjy.info || http://wiki.lugola.net
Member of Lugola, 2s.mk, FSF (no.6023), IFSA
GnuPG: 754AC43D,

I'm an FSF member -- Help us support software freedom!
http://www.fsf.org/jf?referrer=6023

macedonian free software and hacking ezine:
 [Lugarchy: http://ezine.lugola.net]


More information about the Ossm-members mailing list