[Ossm-members] сподели знаење 21.02.2009

Misa Popovic popmisa at gmail.com
Sat Feb 21 11:34:45 UTC 2009


> Луѓе, надвор е неописливо ладно. Треба сериозно да размислиме за

Скопската екипа е на СЗ. Надвор не е ладно, а и внатре не се грееме -
и пак не е ладно :-)


-- 
Misa Popovik


More information about the Ossm-members mailing list