[Ossm-members] сподели знаење 21.02.2009

Ilin Tatabitovski itatabitovski at gmail.com
Sat Feb 21 10:27:47 UTC 2009


мене друг термин не ми одговора оваа недела. јас сум тука (и така имам
нешто работа), ако некој дојде добро ако не ќе си одам порано. во
принцип немаме ни план за денес па ќе биде сигурно пократко од
вообичаено.

За следната недела може да се договориме поинаку - ама од
среда/четврток некаде, не вака ad-hoc.2009/2/21 Aleksandar D. Balalovski <gemidjy at lugola.net>:
> Луѓе, надвор е неописливо ладно. Треба сериозно да размислиме за
> ова... многу е ладно.
> Дали сакате да го презакажеме Сподели знаење за утре кај мене во стан?
> Барем на топло ќе сме... за денес не ми е средена дневната :)
>
> пошто не гледам причина по секоја цена да одиме и да умриме млади од
> студ :( или пак вечер дојдете... (bagra.net.mk џабер серверот не
> работи.. затоа овде да се искоординираме).
>
> 2009/2/20 Ilin Tatabitovski <itatabitovski at gmail.com>:
>> ок - добро облечете се сите
>>
>> сериозно.
>>
>>
>>
>> 2009/2/20 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>:
>>> 2009/2/20 Misa Popovic <popmisa at gmail.com>:
>>>> Ќе доаѓа ли некој? Јас и Илин планираме да дојдеме. Илин би си играл
>>>> со Django а јас ќе го прашувам и за Ubuntu твикови бидејќи инсталирав
>>>> скоро.
>>>
>>> Коа сме кај убунту трикови, мене ми треба инсталација на цедега на
>>> убунту и sims2 :).
>>>
>>> Така што ќе дојдам и јас. Само потсетувам утре ќе  биде од -7 до 2
>>> степена температурата. :)
>>>
>>> --
>>> Igor
>>> _______________________________________________
>>> Ossm-members mailing list
>>> Ossm-members at hedona.on.net.mk
>>> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>>>
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at hedona.on.net.mk
>> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>>
>
>
>
> --
> http://blog.gemidjy.info || http://wiki.lugola.net
> Member of Lugola, 2s.mk, FSF (no.6023), IFSA
> GnuPG: 754AC43D,
>
> I'm an FSF member -- Help us support software freedom!
> http://www.fsf.org/jf?referrer=6023
>
> macedonian free software and hacking ezine:
>  [Lugarchy: http://ezine.lugola.net]
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>


More information about the Ossm-members mailing list