[Ossm-members] Steal this movie trial на СК

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Feb 23 10:06:07 UTC 2009


On 02/23/2009 10:47 AM, Igor Stamatovski wrote:
> За во недела? Или еден ден наредната недела?

Во недела.

> Ај јави ми се пред да одиш, ако не да се договориме и сподели кино да
> го префрлиме таму,
> па да почнеме редовно секоја недела со тоа.

Ок, ќе ти јавам.
-- 
:Арангел Ангов:
:ufo at linux.net.mk:
:jabber:xmpp:пошта:блог:

More information about the Ossm-members mailing list