[Ossm-members] Steal this movie trial на СК

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Mon Feb 23 09:47:06 UTC 2009


2009/2/23 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
> On 02/20/2009 10:04 AM, Arangel Angov wrote:
>> Чекам телефон од мала станица коа ќе ми го пратат ќе се јавам па ќе пишам.
>
> Добив одговор од мала станица, треба да одам неделава да се договорам,
> веројатно проекцијата ќе биде за наредната недела.

За во недела? Или еден ден наредната недела?

Ај јави ми се пред да одиш, ако не да се договориме и сподели кино да
го префрлиме таму,
па да почнеме редовно секоја недела со тоа.


-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list