[Ossm-members] Wordpress 2.7.1 на македонски

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Fri Feb 27 09:53:26 UTC 2009


On Thu, Feb 26, 2009 at 2:24 PM, Goce <goce.mitevski at gmail.com> wrote:
> Има грешка во текстот под Неодамнешни коментари на огласната табла:
>
> „Суште нема коментари.“
>
> треба да биде:
>
> „Сè уште нема коментари.“

Исправено и качено на сервер.
Фала Гоце.

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list