[Ossm-members] Ми треба влез во македонскиот тим за преведување.

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sat Jan 3 22:46:39 UTC 2009


On 12/30/2008 02:42 PM, Дамјан Димитриоски wrote:
> Здраво,
> 
> испраќам Disclaimer на FSF за преведување на програми, е сега морам да
> бидам член на македонскиот тим за преведување на
> http://translationproject.org/team/mk.html
> ако можи тој што е координатор на тимот да ме приклучи кон тимот.

Јас сум координатор. Се што треба да направиш е да пратиш мејл како што
е објаснето на линкот кој што го испрати. Ако ти треба помош со нешто
слободно пиши ми.

Поздрав,
-- 
:Арангел Ангов:
:ufo at linux.net.mk:
:jabber:xmpp:пошта:блог:

More information about the Ossm-members mailing list