[Ossm-members] FYI: годишно собрание на слободен софтвер македонија

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Jan 7 14:18:44 UTC 2009


> годишното собрание ќе се одржува на 10 јануари во терминот за сподели
> знаење (12 - 17 ч.) и најверојатно на локацијата кај железничка станица.

ако се сеќавате, собранието е во сабота! но, со оглед на заострените временски 
услови предлагам да ја смениме локацијата. на -10 ќе биде тешко да се издржи 
во гаражата. :)

клуб на новинари. пладне 10 јануари.-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list