[Ossm-members] FOSDEM 09

Aleksandar D. Balalovski gemidjy at lugola.net
Mon Jan 12 16:05:52 UTC 2009


On Mon, Jan 12, 2009 at 4:59 PM, Arangel Angov <ufo at linux.net.mk> wrote:
> Типчево бара некој да го преведе press release-от за FOSDEM 09 на
> македонски. Ако има заинтересирани ете ја врската подолу. Исто така
> спомна дека постои couch surfing заедница во Брисел и дека доколку некој
> сака да оди може да побара место за престој преку нив.
>

Јас ќе го преведам, пивото на домашна адреса нека го прати :)

патем, кога е фосдем?

-- 
http://blog.gemidjy.info || http://wiki.lugola.net
Member of Lugola, FSF (no.6023), IFSA
GnuPG: 754AC43D,

I'm an FSF member -- Help us support software freedom!
http://www.fsf.org/jf?referrer=6023

macedonian free software and hacking ezine:
 [Lugarchy: http://ezine.lugola.net]


More information about the Ossm-members mailing list