[Ossm-members] FOSDEM 09

Aleksandar D. Balalovski gemidjy at lugola.net
Mon Jan 12 16:24:20 UTC 2009


On Mon, Jan 12, 2009 at 5:05 PM, Aleksandar D. Balalovski
<gemidjy at lugola.net> wrote:
> On Mon, Jan 12, 2009 at 4:59 PM, Arangel Angov <ufo at linux.net.mk> wrote:
>> Типчево бара некој да го преведе press release-от за FOSDEM 09 на
>> македонски. Ако има заинтересирани ете ја врската подолу. Исто така
>> спомна дека постои couch surfing заедница во Брисел и дека доколку некој
>> сака да оди може да побара место за престој преку нив.
>>

Глиша почнал да преведува без да каже, па значи тој ќе го прати овде.-- 
http://blog.gemidjy.info || http://wiki.lugola.net
Member of Lugola, FSF (no.6023), IFSA
GnuPG: 754AC43D,

I'm an FSF member -- Help us support software freedom!
http://www.fsf.org/jf?referrer=6023

macedonian free software and hacking ezine:
 [Lugarchy: http://ezine.lugola.net]


More information about the Ossm-members mailing list