[Ossm-members] FOSDEM 09

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Mon Jan 12 16:11:12 UTC 2009


On Mon, Jan 12, 2009 at 4:59 PM, Arangel Angov <ufo at linux.net.mk> wrote:
> Типчево бара некој да го преведе press release-от за FOSDEM 09 на
> македонски. Ако има заинтересирани ете ја врската подолу. Исто така

Јас почнав да го преведувам. Ќе пробам да го објавам на linux.net.mk
ако си знам јузер/шифра. :)

-- 
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list