[Ossm-members] FYI: годишно собрание на слободен софтвер македонија

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Jan 12 21:40:23 UTC 2009


главниот исход од собранието е дека има ново раководство на слободен софтвер 
македонија

миша поповиќ - претседател
игор стаматовски - потпретседател
александар д. балалоловски - секретар
-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list