[Ossm-members] Банер за донирање книги

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Jan 19 10:59:48 UTC 2009


On 01/18/2009 12:34 AM, Новица Наков wrote:
> ако некој сака да ги среди.

Не ме бива за дизајн ама напраив нешто јас. Ако не ви се допаѓа бујрум :)
-- 
:Арангел Ангов:
:ufo at linux.net.mk:
:jabber:xmpp:пошта:блог:

More information about the Ossm-members mailing list